LEDIGA JOBB

LEDIGA JOBB

Lediga Tjänster

Vi söker en Produktionsansvarig

Mervärde genom samarbete: Gpi är legotillverkaren som tillför mervärde genom att bistå kunden i utveckling av deras artiklar,
tillsammans är vi starka och når framgång! Bolaget startades 2010 och är nu redo för nästa steg genom att stärka upp organisationen. Vi känner stort förtroende från våra kunder inför 2021 och nu söker vi en PRODUKTIONSANSVARIG som blir en viktig medarbetare för oss i vår fortsatta tillväxtresa!

Som Produktionsansvarig kommer du planera, leda och utveckla vår produktion med 12 medarbetare samt driva förbättringar för att effektivisera och optimera verksamheten. Genom ett engagerat ledarskap styr du det dagliga arbetet och coachar dina medarbetare mot uppsatta mål. Du gillar att arbeta nära verksamheten och trivs med att vara delaktig och operativ i dagliga frågor. Du ansvarar också för personal och kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbete.

Vem är du?
Vi sätter stort värde på dina personliga egenskaper då du skapar goda relationer internt och externt. Vi söker dig med erfarenhet av planering och produktionsledning. Du är en trygg ledare som förstår vad som krävs för att nå goda resultat i en kundorderstyrd produktion med fokus på kvalitet och leveranssäkerhet. Din förmåga att upprätthålla och bibehålla en bra struktur samt arbeta med
ständiga förbättringar är grunden för att lyckas i ditt arbete och med tydlig kommunikation och omtanke om dina medarbetare bygger du ett starkt team.

Ring Håkan Hägg, 0702863110 om du har några frågor angående tjänsten. Maila din ansökan till
hakan.hagg@gpiab.se

Välkommen med din ansökan!

© Copyright Gnosjö Plåtindustri